Összesített eredmények 2019.

Figyeljétek a postafiókotokat!

A verseny nyerteseit emailen is értesítjük majd. A nyertesnek erre az értesítésére válaszul 7 naptári napon belül reagálnia kell (válasz emailben jelezve, hogy a nyereményre igényt tart).

Ha valaki erre az értesítésre a kiküldéstől számított 8. napig nem reagál akkor a verseny szervezői jogosultak új nyertest kiválasztani (az eredmények szerinti rangsorban következő nyertest/pót nyertest előre léptetni). 

A díjátadóról

Az ünnepélyes díjátadó Budapesten kerül megrendezésre 2019. szeptember 26-án. A rendezvény részleteiről a nyereteseket külön is tájékoztatjuk, illetve a www.penztarkonferencia.com oldalon is minden fontos információt elérhettek.

A díjátadón való részvétel feltétele a nyeremény átadásának, de a részvételhez a szervezők előzetes egyeztetés alapján - ha szükség van rá - részben segítséget nyújthatnak (pl. utazási költségtérítés). 

Az iskola számára a díjkiosztón való részvételetekről igazolást állítunk ki.

Ha nyertetek, egy rövid írásbeli nyilatkozatot is kell majd tennetek a díjkiosztó előtt

Nyertesként a versenyszabályzat 1. számú mellékletében található minta dokumentumot kell majd még nekünk kitöltve, aláírva megküldeni, de ezzel kapcsolatban keresünk, segítünk majd.

©2020. ÖPOSZ, Pénzmesterek

 

A versenyszabályzatot és adatkezelési tájékoztatónkat itt lehet elérni. A részvétellel a játékosok elfogadják a versenyszabályzatot, illetve tudomásul veszik, hogy a szervezők a változtatás jogát fenntartják.